петак, 11. мај 2012.

Навивачите во Недела ќе се заблагодарат на Дрогба 

Последната утакмица на Челси во ПЛ ќе се одигра во недела која што не е важна за навивачите.

Заправо навивачите сакаат да му се заблагодарат на Дидиер Дрогба за се што тој го стори во Челси.

Последната утакмица помеѓу Челси и Блегбурн можеби ќе биде и последна за Дрогба во Челси,и навивачите да го искористат тоа ќе му се заблагодарат за се што направи тој за Челси.


Нема коментара:

Постави коментар