Информации

  • Основач на ФејсБук страна и ВебСајтот : Иван Атанасов
  • Постирање новости : Иван Атанасов.
  • Креации на Слики : Иван Атанасов , Александар Петрушевски.
  • Уредување на ВебСајтот : Александар Петрушевски  , Евгениј Дојчиновски.
    Помошни админи на ФејсБук :  Александар Петрушевски.
  • Контакт на е-маил : sefce_ivan@hotmail.com
  • Ви Благодариме на Довербата. (ФК ЧелсиМК)

Нема коментара:

Постави коментар