петак, 03. фебруар 2012.

Дрогба сака да остане до крај на кариерата во Челзи 

Напаѓачот на Плавците Дидиер Дрогба изјавил дека сака да остане до крајот на својата кариера во Челзи. 
33-годишниот Дрогба оваа сезона стартува 13 пати во првиот тим,а даде само 6 гола. Моментално Дидиер се наоѓа во Африка со својата репрезентација.

"Моментално сам без Агент,али можам да правам преговор со кој тим јас сакам пред да потпишам нов договор со Челзи"

"Мојата врата за да останам во Челзи сеуште се отворени,како и за  одење" рекол Дрогба.

"Моментално јас муслам само на Африканскиот куп на Нации,мислам на тоа како да го освоиме со моите другари колеги и трењери" изјавил Дидиер.

Нема коментара:

Постави коментар