петак, 03. фебруар 2012.

Џон Тери ја загуби капитенската трака во Репрезентацијата


Денеска нешто порано пред 10 часот на тери му се јавил директорот на ФА и му соопштил дека одличиле тој да не биде капитен на репрезентацијат на Англија.

Оваа одлука е вотора да му се одземе капитенската трака на Тери. Во 2010 година самиот селектор му ја одзема траката,кога се појави неговата љубовна приказна.

Нема коментара:

Постави коментар