петак, 03. фебруар 2012.

Екскулузивно:Мурињо сака назат во Челзи !?

                                            Мурињо сака назад во Челзи,тврдат The Sun.

Жозе највероватно ќе го напушти Реал Мадрит ова лето и сака да се врати во Челзи,а својата нова дестинација ја избрал во неговиот стар љубител-Челзи.

Една ствар по зимањето на Лондонскиот клуб е сопственикот, Роман Абрамович да има целосна контрола над клубот,ако дојде Жозе.

"Тој е свесен дека сега во Челзи се е помешано,на него ќе му биде многу тешко кога ќе се врати во стариот клуб,и да остави исти одпечаток како и порано" тврдат од блиските извори на Мурињо.

"Пред враќањето во Челзи,Мурињо сака да расчисте со сопственикот на Челзи,Роман Абрамович"

"Тој сака да да знае Абрамович кој каква улога има во својот тим,и до заеднички сили да може да дојде до титуллата"

Нема коментара:

Постави коментар