среда, 15. фебруар 2012.

АВБ е лут на Мурињо

Менаџерот на ЧелсиАВБ,не му се допаѓа како Мурињо разговара со играчите.

Како што откриваат медијумите, на АВБ не му се допаѓа комуникацијата со поранешниот трењер на Челси Жозе Мурињо,тие после секој натпревар се допишувале преку мобилен телефон.

Оваквите изјави на медијумите го потврди и споственикот на Порто,кој ги познава и двајцата трењери.


"Челси не може подобро додека тие работи не се поправат" рекол сопственикот на Порто Пинто да Коста.

Нема коментара:

Постави коментар