субота, 28. јануар 2012.

АВБ:Потребни ни се играчи за во ЛШ

До крајот на зимата остануваат уште неколку денови а на радарот на Сините се наоѓаат некои играчи за трансвер.
Португалецот истакнува дека са му потребни фудбалери што ќе може со нив да му помогнат во Лигата на Шампионите.

"Не ни требаат играчи кои ќе играат само во Премиер Лигата. Ке се сконцентрираме само на играчи кои ќе ни помогнат во Лиграта на Шампионите" изјавил АВБ.

Но во последниве денови се повеќе се поврзуваа со Бразилецот Вилиан но тој трансвер прoпадна.

Нема коментара:

Постави коментар