четвртак, 19. јануар 2012.

Анчелоти се Исправи:Hе ми го нудија Торес

 Трењерот на ПСЖ,тврдел дека не му бил нуден Торес. 
            Вчера Анчелоти изјавил пред многу медијуми,дека му го нуделе а го земе Торес,Бербатов,Кавани и Павличенко во ПСЖ. Челзи одма ги одфрли ваквите тврдењна на бившиот трењер на Челзи."Ми понудија многу фудбалери но Торес и Кавани не се во тие" изјавил Анчелоти денес.
"Многу играчи преговараат за во мојот клуб за да бидеме во добра форма со клубот" рекол Карло Анчелоти.

Нема коментара:

Постави коментар