среда, 18. јануар 2012.

Агентот на Хулк:100 Милиони Евра Hе Е Велика Сума

                        Агентот на Хулк вели дека 100 милиони евра оштета не е многу !
Бразилскиот играч на Порто је повреден но не е сериозно,а ПСЖ и Челзи се тимиви кои покажуваат најголем интерес за Хулк. Порто во новиот договор со Хулк ставиле одштета од 100 милиони евра.Ипак Агентот на Хилк Teodoro Fonseca,мисли да оваа цифра не е голема. "Хулк е еден од најдобрите фудбалери во светот и го тражат најголемите спортцки клубови во светот" изјавил Teodoro Fonseca.

Нема коментара:

Постави коментар