среда, 18. јануар 2012.

Чех песимистичен  за трофејот

Чех стравува дека ќе биде потребно додека да се надомести "Старата гарда" на клубо."Имав таква ситуација во последните години во Чешката Репрезентација.Имавме два генерациски играчи кои се Пензионираа и ние требаше да си иградеме исти таков тим додека беа тие,мене ми е многу драго што се пласиравме на Еуро 2012" изјавил Чех за весникот The Sun. Зборувал дека е слична ситуацијата во Челзи дека најдобрите играчи остариле или си заминале од клубот.Во тоа Чех кажал дека екипата променила нов трењер кој почнал да гради тим на свој начин.

Нема коментара:

Постави коментар