понедељак, 20. фебруар 2012.

Видео:Навивачите на Челси од трибините "Жозе Мурињо,Жозе Мурињо"

Во Саботата на двобојот Челси-Бирминген, во моментот кога Челси губеше 1:0 тие го извикуваа името на Мурињо.

„Моја порака до навивачите на  Челси е да им дадат поддршка на својот клуб, јас сум минато, многу добро минато, но не сум веќе со нив и тие морат заедно да се борат“- изјави Мурињо.


Нема коментара:

Постави коментар