понедељак, 20. фебруар 2012.

АВБ:Ни се потребни головите на Торес

Трењерот на Челси Андре Вилас-Боаш изјавил дека на Челси им се потребни головите од Шпанецот Фернандо Торес.

Фернандо Торес не постигна гол од Октомври,односно тој не постигна гол на 10 саати игра,што и е срамота за напаѓач да не постигне гол толку време кој е платен 50 милиони фунти.

"Во клубот сите го очекуваме неговиот гол,тој е под притисок од навивачите кои сите сакаат да постигне гол,ние го охрабруваме и се надеваме дека ќе почне да ги тресе мрежите на противниците" изјавил Вилас-Боаш кој и тој е на прагот од заминувањето од Челси поради лоши резлутати.

Нема коментара:

Постави коментар