четвртак, 09. фебруар 2012.

Торес е посилен од Тери
Напаѓачот на Челзи и на Шпанија Фернандо Торес,можеби не може да се снајде да постигне гол,али тој физичи е спремен.

Таков осечај може да се донесе во ова видео каде на тренинг тие малце се забавуваат.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ГОРЕ !

Нема коментара:

Постави коментар