петак, 01. јун 2012.

Официјално: Хулк во Челси за 38 милиони фунти


Челси успеа да доведе уште една звезда,овој пат се зборува за 25-годишниот Бразилец Givanildo Vieira de Souza кој го нарекуваат Хулк.

Агентот на Хулк Theodoro Finseca изјавил: ,,Хулк е спремен да заигра во во појака и подобра лига,за да напредне во својата игра."

Иако порано сопствениците на Прото кажуваа дека Хулк не го продаваат пот 80,5 милиони фунти, а Роман го доведе за 38 милиони фунти.

За Хулк беа заинтересирани уште тимови од врвот на Премиер Лигата, двете екипи од Манчестер,Ливерпул и Тотенхем.

2 коментара: