петак, 03. фебруар 2012.

Ray Wilkins:Тери е уништен со оваа одлука 

Ray Wilkins верува дека капитенот на Челзи Џон Тери е многу повреден поради одземената капитенска трака.

"Да бидам искрен ова не требаше да се деси"

"Освен тоа јас сум забринет,кога му земете на некого капитенска трака тој се чиствува како да сте го исфрлиле од тимот" рекол Wilkins.

"Ова беше голем удар за Џон,Тој ќе биде многу уништен со оваа одлука"

"Можам да кажам дека оваа вест многу ме натажи,како тој да е крив иако тоа не е докажано. Јас сум многу разочаран"

Нема коментара:

Постави коментар