четвртак, 02. фебруар 2012.

Chicago Fire заинтересирани за Дрогба !?

         Американскиот клуб Chicago Fire заинтересиран за напаѓачон на Челзи Дидиер Дрогба. 

Договорот на Дрогба со Плавците истечува оваа сезона,иако трењерот на Челзи Андре Вилас-Боаш рече дека ќе го задржаат Дрогба,али многу светцки клубови се заинтересирани за него.

"Ако во некоја екипа игра играч кој сака да се вклопи во играта и во нашата екипа,одсекогаш сме биле заинтересирани за него" изјавил меначерот на Чикаго.

"Дрогба? Да,одсекогаш бевме заинтересирани за него. Имавме разговори на оваа тема или не сум сигорен дали тој ќе сака да дојде овде"

Дрогба моментално игра на Африканскиот Куп на Нации,кој игра за Брегот на Слоновата Коска.

Нема коментара:

Постави коментар