недеља, 26. фебруар 2012.

Боаш: "Лампард беше фантастичен"


Вчера Челси доби значајна победа на домашен терен од 3-0 кој беше стрелец и Лампард.

Френк утакмицата ја почна уште на почетокот на натпреварот,но тој се запиша и во листата на стрелците кога постигна гол за конечните 3-0.

"Лампард доби прилика денес и тој ја искористи" изјавил Андре.

Нема коментара:

Постави коментар