петак, 24. фебруар 2012.

Дел Боске не го запиша Торес на списокот против Венецуела

Шпанскиот селектор Дел Боске,го објавил списокот со 24 играчи но во тој список го нема Торес.

Таа утакмица ќе се игра пријателски против селекцијата на Венецуела.

"Овој список не е дефинитивен на пријателскиот нтпревар,Торес е оставен и тоа не значи ништо" рекол Боске.

Нема коментара:

Постави коментар