понедељак, 13. фебруар 2012.

Абрамович повторно разговараше со Вилас-Боаш 


Од ФК Челси тврдат дека трењерот на Челси Андре Вилас-Боаш се сретнал со сопственикот на клубот Роман Абрамович.

Сините требаа да имаат слободен ден во неделата,но по поразот од Евертон од 2-0 но Андре Вилас-Боаш им одржал додатен тренинг на фудбалерите.

Истиот тој ден дојдел и Роман Абрамович на додатниот тренинг и разговарале со Вилас-Боаш за проблемите на клубот.


Нема коментара:

Постави коментар