понедељак, 06. фебруар 2012.

Фергусон: Требаше да добиеме барем 4 пенали !Алекс Фергусон е бесен поради тоа што судијата не досудил 4 пенали за нив. Јунајтед кај гостувањето на Челзи завршсо со 3-3 кој судијата Хавард Веб досуди 2 пенали кои само еден от тие можеше да се досуди.

Алекс фергусон протестирал дека требал Веб да досуди 4 пенали за нив.

"Не беше лесно да се вратиме од 3-0 до 3-3" рекол Фергусон.

"Двата пенали кои беа досудени за неас беа праведни,но требаше да досуди барем уште 2"

Нема коментара:

Постави коментар