петак, 13. јануар 2012.

SKY SPORTS тврдат: Кејхил потпиша за Челзи

                     Гери Кејхил конечно го потпиша договорот со Челзи потврди SKY SPORTS
 Болтон одамна ја договори оштетата за преминувањето на Кејхил во Челзи. Иако преговорите траеја многу долго,и договорот беше постигнат и така Кејхил потпиша до крајот на 2017 година. Се очекува Кејхил да ги помине лекарските прегледи,официјално овај трансвер ќе се потврди до крајот на Неделата.Самиот долазак на Кејхил во Челзи,Ботлтон бара негова замена а како главна мета им е Tim Ream од New York Red Bullsa.

Нема коментара:

Постави коментар