уторак, 17. јануар 2012.

Челзи во ФА КУПОТ ќе игра против Квинс Парк Ренџерс

Да Се Одмаздиме Кога Изгубивме ПОРАДИ КРИС ФОЈ !
 Откако Квинс Парк Ренџерс ја порази екипата на МК Донс со голот на Gabbidon Челзи во следната фаза од ФА КУПОТ ќе игра со КПР-Квинс Парк Ренџерс и ќе и се одмаздиме за онаа победа на Квинс Парк Ренџерс со 1-0 кога судијата КРИС ФОЈ додели ДВА ЦРВЕНИ КАРТОНИ и ШЕСТ ШОЛТИ. Но сега ќе се одмаздиме за тој натпревар !!!

Нема коментара:

Постави коментар