понедељак, 30. јануар 2012.

Мајката на Дрогба готви за Брегот на Слоновата Коска

Мајката на Дрогба отвори ресторант во близина каде што играчите на БСК одат кај мајката на Дидиер на ручек. 

Clotilde Drogba је стручњак за правење храна и традиционални јадења,таа кажала дека сака да помогне на БСК на овој турнир да помогне да дојдат до титула.

Пред секој натпревар навивачите на БСК дојдаат гладни во ресторанот а си одаат најадени и бодро ја подржуваат репрезентацијата.

Прошлата недела министерот за спортот Philippe Legre додели по 100 долари на секој од шеесте навивачи.

Нема коментара:

Постави коментар