петак, 13. јануар 2012.

МекЕхран отиде на позајмица во Свонси


18-годишниот играч на Челзи во понеделник заминува во Свонси на позајмица.
"Конечно дознав дека се селам во Свонси" МекЕхран напиша на својот Твитер профил.
МекЕхран е од најголемите таленти до 20 години и тој се смета дека е иднината на Челзи.

Нема коментара:

Постави коментар