петак, 13. јануар 2012.

Квинс Парк Ренџерс испратија нова понуда за Алекс


Sky Sports тврдат дека КПР испратиле подобра понуда за Алекс,која беше одбиена.
Трењерот на Сините АВБ вчера потврдил дека примиле понуда за Алекс од еден клуб од Премиер Лигата али таа беше одбиена.Тој клуб беше Квинс Парк Ренџерс,на клупата одамна седеше Mark Hughes,кој има намера да се појача во овај периоден рок. Како што тврдат Sky Sports еден од најдобриот избор во светот на фудбалот за Квинс Парк Ренџерс денес пратиле и друга понуда за Алекс.
Алекс сака да го напушти Челзи во овај прелазен рок,а почетокот на Декември тој сам поднесе оставка од клубот.

Нема коментара:

Постави коментар