петак, 13. јануар 2012.

Анелка испрати порака до навивачите на Челзи


Здраво сакам да ви се заблагодарам за оваа подршка што ми ја пруживте. Бев многу среќен во Челзи, тоа е сјајен клуб каде што поминав добро време.
Имав сјајни соиграчи,трењери и останатите луѓе.Како и секоа друга авантура, и оваа се заврши и сега се обраќам кон мојата иднина во новиот клуб. Му благодарам на Челзи за сите овие прекраси денови кои ми ги пружиа.

Нема коментара:

Постави коментар