четвртак, 12. јануар 2012.

Квинс Парк Ренџерс испратиле понуда за Алекс

29-Годишниот цнтрален дефанзивец АВБ му рекол:Да тренира со резервниот тим на Челси,а несакаше да го повика и кога имаше проблеми во одбраната.
Доваѓането на Гари Кејхил од Болтон кои го очекуваат секој момет, а Алекс Стана мета на многу Фудбалски Клубови.
Сопственикот на Квинс Парк Ренџерс Tony Fernandes изјавил дека сака да потроши пари на појачања во овај период,би сакам да го доведеме пред утакмицата со Њукасал.

Нема коментара:

Постави коментар