уторак, 17. јануар 2012.

Челзи купи "Тројца браќа од Лутон"

Челзи донесе три млади играчи,тројца праќа,за петознаменска сума на пари.
    Близнаците Рио и Кол ДаСилва,Дванеаесетгодишните како и нивниот Тринаестогодишниот брат Џај,се придружија во академијата на Челзи. Од Лутон изјавиле дека овај трансвер можел да чини Еден Милион Фунти,под условот браќата да заиграат за првиот тим на Челзи."Ова е историски трансвер пошто сите три браќа заминаа да играат во Челзи  заедно" изјавил трењерот на Лутон Gregg Broughton.После нашето испаѓање од доигрувањето прошлата сезона,им рековме на момците дека можат да потражат друга опција"

Нема коментара:

Постави коментар