понедељак, 16. јануар 2012.

Ван Анхолт повторно на Позајмица

  Младиот играч на Челзи Патрк Ван Анхолт остатокот на сезоната ќе го помине во Витесе.  
21'дно годишниот се врати од позајмица од Виган.Потоа се договориле со Витесе.Управата на Витесе била во потрага по играчи,и сега се одушевени зариди тоа што младиот Анхолт ќе оди во Витесе.Трењерот на Витесе John van den Brom изјави "Тој е талентиран млад играч кој сака да се покаже во клубовите,а голема предност дека тој е во форма и е спремен за игра" изјавил John van den Brom.

Нема коментара:

Постави коментар