недеља, 15. јануар 2012.

Лампард:Сеуште можеме да дојдеме до Титулата

 Френк Лампард тврди дека сеуште неговата екипа да ја освои Премиер Лигата
   
Екипата на АВБ се зацементира на 4'твртата позиција по победата над Сандерленд.Иако Манчестер Сити бега им полни 8 бодови во утакмица помалку,ако го победат Виган во понеделник ќе има бегаат 11 поени. "Никогаш не помислив да неверувам дека ќе станеме Плавци" изјавил Лампард. Лампард изјавил големо задоволство што постигнал гол на Вчерашната утакмица.

Нема коментара:

Постави коментар