субота, 14. јануар 2012.

Челзи ја прифати понудата за Алекс

Изорите од Sky Sports тврдат дека КПР се договорил за Алекс од Челзи
       
Новиот менаџер на КПР Mark Hughes  одма седна на клупата на Лондонскиот Клуб Квинс Парк Ренџерс сака да го доведе Бразилскиот штопер Алекс. Алекс на почетокот на Декември поднесе документи за заминување од Челзи кој и Челзи го профати тоа. Изворите од Sky Sports тврдат дека КПР испратил уште една понуда за Алекс,а таа сега е прифатена.

Нема коментара:

Постави коментар