петак, 13. јануар 2012.

Алекс ја одби понудата од Квинс Парк Ренџерс


Cините добија понуда од околу 3 милиони фунти, но агентите на Алекс тврдат дека тој немал на мера да се пресели во КПР. "Тој или ќе отиде во ПСЖ или во родниот Бразил"
Трењерот на Челзи Андре Вилас-Боаш небил спремен да го пушти Алекс во игра, и тоа што поднесел документи за трансвер.
"Го поштуваме докуметот за трансвер на Алекс и го тражаат отворено. Сега покушуваме да отцениме колкава оштета била за неговиот трансвер" Изјави АВБ.

Нема коментара:

Постави коментар