четвртак, 26. јануар 2012.

Лукас Пиазон во Челзи до 2017 !

Челзи го продужи договорот со Лукас Пиазон до 2017 Година.
          Пиазон во Челзи дојде за околу 10 Милиони Фунти,а оваа сезона играше во младиот тим на Челзи односно во резервите за Плавците. Бившиот играч до У-17 Лукас Пиазон наскоро нема да заигра за првиот тим на Челзи,али новиот договор сигорно ќе му донесат намери на Андре Вилас-Боаш за неговите планови.

Нема коментара:

Постави коментар